Ny presse i Pressemuseet

Det første vaffelmøtet, Fra venstre: Ragnar Løkken, Beate Møller, Trine Schmidt og Eli Neby.

Pressemuseet Fjeld-Ljom rommer flere trykkpresser, både små og store. Den siste tilveksten er ei presse som ikke gjør så mye ut av seg i størrelse, men som vi tror vil bli satt pris på av den driftige dugnadsgjengen når de samles.

Vaffelpressa ble prøvekjørt da et nytt arbeidsutvalg hadde sitt første møte. Utvalget består av to varamedlemmer til styret, Beate Møller og Eli Neby, sammen med Trine Schmidt som alt har vært aktiv medspiller i Pressemuseet i flere år.

Utvalget skal arbeide med flere nye tiltak, som støttespillere til styret, bl.a. ved å bistå styreleder med arbeidet i å søke om økonomisk støtte til Venneforeningens virksomhet. De skal også være med og sørge for at flere får tilgang til Pressemuseet, blant annet gjennom spesielle opplegg for barn og unge.

Vi er veldig glade for at de tre aktive og ressurssterke damene velger å bruke av fritiden sin på Fjeld-Ljom!